- Наявність: В наявності
- Код товару: VS_019
- Опис
- Характеристики
- Відгуки (0)
Насіння пармезану пропонується як у фотоперіодично фемінізованих, так і в автоквітучих фемінізованих сортах. Фотоперіодична фемінізована версія вимагає коригування освітлення для переходу у фазу цвітіння і, як правило, призводить до більших рослин, вищих врожаїв і можливості клонування.
З генотипом 70% індика і 30% сатіва, Пармезан - це гібрид з домінуванням індика з деякими характеристиками сатіва. Він поєднує в собі швидкі періоди цвітіння і рясні, багаті на ТГК врожаї, характерні для індики, з натяками на риси сатіви. Походить від афганської індики, схрещеної з мексиканською і колумбійською сатівою, Пармезан походить від Скунса №1, який згодом був схрещений зі штамом-клоном Сиру для створення Пармезану.
Придатні для вирощування в приміщенні або на відкритому повітрі, рослини пармезану, вирощені в приміщенні, зазвичай досягають середньої висоти і завершують фазу цвітіння через 8-9 тижнів, даючи до 900 грамів з квадратного метра в залежності від простору і догляду за ними. Час збору врожаю у відкритому ґрунті припадає приблизно на середину жовтня, коли кожна рослина дає приблизно 600 грамів бутонів.
Бутони Пармезану відрізняються високим вмістом ТГК, близько 24%, що робить його потужним сортом, який не підходить для людей з низькою толерантністю до ТГК. Вони також містять помірну кількість КБД. Смаковий профіль пармезану характеризується інтенсивними, мускусно-землистими нотами, що відлунюють в його ароматі. Його ефекти включають сильний камінь тіла індики, що супроводжується сплесками ментальної енергії від лінії сатіва, що призводить до унікального відчуття розслаблення та енергії одночасно.